Tipy pre každodenné nosenie pánskej košele

Problém, čo si na seba obliecť, sa obvykle spája s nežným pohlavím. To však neznamená, že sa s ním nemôžu stretnúť aj muži. Najmä ak si ich práca vyžaduje konkrétny dresscode. Možno patríte k mužom, ktorí módu neriešia, no určite aj vy potrebujete aspoň občas nejakú zmenu. Pánska košeľa nie je ani zďaleka nudný kúsok – dá sa krásne kombinovať!

Pre všetkých mužov, ktorí preferujú vo svojom šatníku košele, sme si preto pripravili pár tipov, ako nosiť košeľu vo svojom outfite.


Pánska košeľa a rifle

Dokonalá kombinácia do práce aj na voľnočasové aktivity – nákupy, návštevy, vychádzky do mesta – je jednoznačne košeľa v spojení s klasickými džínsami. V tomto outfite sa budete cítiť pohodlne a zvládnete v ňom celý deň.


Pánska košeľa a chinos

Veľmi obľúbenou kombináciou je spojenie košele a chinos nohavíc, ktoré predstavujú zlatú strednú cestu medzi elegantnými oblekovými nohavicami a voľnočasovým oblečením.

Pri kombinovaní si dajte pozor na vzory. Na doladenie celkového looku si k chinos obujte mokasíny.


Pánska košeľa a oblek

Pánska klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy a ostane v našej spoločnosti dovtedy, kým budeme nosiť oblečenie 🙂

Ak si oblek vyžaduje vaša práca, skúste v rámci outfitu kombinovať farby. Aj keď istotou je vždy biela košeľa, k jednofarebnému obleku zapasuje aj iná farba košele, netreba sa toho báť. To isté platí aj pri vzorovaných oblekoch, napríklad károvaných – pokojne siahnite po inej ako bielej košeli, dajte si však pozor na vzor košele, aby bol minimálny alebo žiadny.


Špeciálne udalosti

Výnimočné udalosti v živote si zaslúžia adekvátne oblečenie, preto na spoločenské a formálne podujatia, akými sú svadby či plesy, jednoznačne siahnite po kombinácii oblek a biela košeľa.


Na detailoch skutočne záleží 

Aj keď sa vám môže zdať, že košeľa, či už so vzorom alebo bez neho, je nuda, mýlite sa. Ozvláštniť si košeľu a celkový look môžete doplnkami, ktoré určite ocení nejedna žena. 


Slimkové kravaty či motýlik?

Motýliky sú stále IN. Čím bláznivejší, tým lepší. Upriamite na seba pozornosť a aj v práci budete vyzerať elegantne a trendy. 

Ak preferujete kravaty, máme pre vás informáciu: Časy širokých a nemotorných kravát sú nenávratne preč. Štýlovému mužovi by nemali v šatníku chýbať slimkové, teda úzke kravaty.

Tie pekne zvýraznia siluetu tela, ktorú zároveň aj jemne predĺžia. Kravata, na rozdiel od motýlika, dodá vášmu výzoru dôležitosť a významnosť, ktorá sa u mužov v košeli vyžaduje. 

Rovnako sú na tom aj manžetové gombíky. Tie sa prevažne nosia len na výnimočné príležitosti. Zaujímavé, netradičné vzory a tvary či materiály, z ktorých sú manžetové gombíky vyrobené dokonale vyniknú spod rukáva vášho saka.


Traky a opasky 

Konzervatívnejší siahnu po jednoduchom opasku s nenápadnou prackou, ktorý sa hodí do riflí aj oblekových nohavíc. Vášmu celkovému výzoru dodá skvelý a svieži look.

Ak ste hravejší typ, vyberte si do svojho outfitu traky. Tie môžete nosiť na každodenné nosenie, svoje miesto majú aj u ženíchov a družbov. Najmä po polnoci, kedy je oslava uvoľnenejšia, sa traky budú na ženíchovi bez saka pekne vynímať.


Čo tak pridať vestu?

Niekedy boli vesty súčasťou každého gentlemana. Našťastie sa aj tento štýl spolu s bradatými štýlovými mužmi vrátil aj do našich končín.

Kombinácia bielej košele s čiernou vestou, vyhrnutými rukávmi po lakte bez motýlika či kravaty z vás spraví trendy chlapa. Vzhľad vestičky osvieži aj vreckovka v náprsnom vrecku alebo vreckové hodinky s retiazkou, ktoré sú pripnuté na gombíku samotnej vesty.

Venergi košele ponúkajú štýl pre každého chlapa. Stačí, ak si vyberiete vlastnú cestu, ktorou sa v obliekaní chcete vydať.

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame 🙂