Vymeňte na chvíľku sako za sveter

Ak chodievate do práce pravidelne v obleku, určite občas uvítate zmenu. Sako nechajte na chvíľku v skrini a počas voľnejších dní, kedy vás nečaká žiadna formálna udalosť, ho vymeňte za sveter. 

V ponuke obchodov s pánskou módou nájdete širokú škálu svetrov rôznych strihov, materiálov a farieb. Pánske svetre sú vyrobené najčastejšie z vlny, bavlny a kašmíru. Ku košeli si vyberajte sveter s okrúhlym lemom alebo s lemom v tvare V, golier môžete mať zasunutý pod týmto lemom, alebo naopak, zahnutý nad ním.

Vymeňte Na Chvíľku Sako Za Sveter

Farby podliehajú sezóne a aktuálnej móde. Vždy však platí, že výrazný by mal byť iba jeden kúsok z tejto kombinácie oblečenia. Ak sa rozhodnete pre tmavšiu košeľu, odporúčame vám zvoliť sveter v jemnejšom odtieni. Tradičnými farbami, ktoré sa objavia asi v žiadnom pánskom šatníku, sú sivá a béžová, pri kombinácii s bielou košeľou je to klasický čierny sveter.

„Trendy sa neustále menia a muži sú už, čo sa týka farieb, oveľa odvážnejší. Veľmi obľúbené sú pastelové farby, v odtieňoch modrej, zelenej, žltej či červenej, ktoré sa dajú krásne zladiť s farbou košele a kravaty,“ vysvetľuje Radoslav Palša, majiteľ spoločnosti Venergi, ktorá sa špecializuje na výrobu a predaj pánskych košieľ a doplnkov.

košeľoukravatou kombinujeme sveter s lemom v tvare V. Kravata a košeľa dostanú dosť priestoru a pekne vyniknú. V chladnejšie dni si na ne pokojne prehoďte aj športové sako. „Určite to stojí za vyskúšanie a pri správnej kombinácii farieb dosiahnete veľmi elegantný a svieži outfit,“ dopĺňa Palša. Vo voľnom čase sa nebojte ani kombinácie s rifľami.

Príďte sa pozrieť do našej predajne a radi vám poradíme s výberom košele a správnou farebnou kombináciou.

Pre zaujímavé tipy či novinky nás sledujte na Facebooku a Instagrame.