Business look – ako sa obliecť do práce?

Riešite ráno dilemu, čo si obliecť? Na to, po akom kúsku z nášho šatníka siahneme, vplýva široké spektrum faktorov. Okrem počasia je to určite aj naša ranná nálada, náplň aktivít počas dňa a v neposlednom rade aj ponuka, ktorú aktuálne šatník ponúka. Poďme sa teda spolu pozrieť na to, ako sa obliecť do práce.


Na základe dresscode

Ak si vaša práca vyžaduje denne formálne oblečenie, aspoň si nemusíte vyberať z takého širokého množstva outfitov 🙂 Stále však môžete kombinovať farby a vzory, aby aj váš profesionálny business look odrážal vašu osobnosť a naladenie.

Budeme sa už opakovať, ale je to tak. Základom každého pánskeho šatníka by mala byť klasická biela košeľa, ktorá by nemala chýbať u žiadneho muža.


Na základe povinností

Čaká vás náročný pracovný deň, po ktorom musíte stihnúť rodičovské povinnosti, nákup do domácnosti a napríklad ešte aj nejaké stretnutie s priateľmi? Oblečte sa predovšetkým tak, aby vám bolo pohodlne. To je totiž základom pre to, aby ste všetky svoje plánované aktivity počas dňa zvládli ľahšie a prirodzenejšie.

Pohodlne pritom nemusí znamenať len tričko a tepláky, kdeže. Na trhu už nájdete športovo-elegantné nohavice, ktoré pôsobia formálne, ale zároveň sú príjemné na nosenie a nebudete v nich mať pocit, že máte na sebe formálny oblek. Takéto nohavice nájdete v predajni Venergi na Levočskej 36 v Prešove.

To isté platí o košeliach. Stačí ak si zoberiete ako príklad flanelové košele. Sú pohodlné a zároveň sú stále košeľami, ktoré mužom pristanú a pôsobia v nich elegantnejšie než v tričku.

Alebo si vyberte z ponuky košieľ Venergi, ktoré majú ideálny materiál na nosenie. Spustili sme na našom webe predobjednávkový formulár pre všetkých, ktorí chcú mať svoju Venergi košeľu.


Na základe nálady

Zobudili ste sa tou nesprávnou nohou? Oblečenie môže ovplyvniť vašu náladu. Buď si zvoľte tmavšie farby (možno tým dáte okoliu najavo, že dnes z vás nič nebude :)), alebo si skúste zlepšiť deň oblečením, ktoré máte najradšej a to pomôže aj vašej nálade. Ak máte od rána dobrú, či dokonca oslavnú náladu, nebojte sa farieb vo svojom outfite – a nezabudnite ich doplniť svojím úsmevom! Všetku pozitívnu energiu vám vaše okolie vráti a ktovie, možno vás nabije natoľko, že aj ten ďalší deň bude pozitívny 🙂

Máte nejaký špeciálny rituál, ako sa obliecť do práce? Dajte nám o ňom vedieť a nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.

Zaujíma vás nejaká téma z pánskej módy, o ktorej by ste si chceli prečítať na našom blogu? Nechajte nám svoj tip v komentári 🙂