Páni, nepodceňujte outfit na valentínske rande

Znova je tu. Sviatok všetkých zamilovaných, ktorý poblázni hlavu nejednému fešákovi. Určite sa už chystáte na romantický večer so svojou polovičkou. Miesto v dobrej reštaurácii vybavené, kvety objednané. Avšak, niečo chýba… Nepodceňte svoj outfit na valentínske rande!

Samozrejme, na takúto udalosť sa nemôžete vybrať v tričku s Batmanom. Aj tento sviatok má svoje pravidlá a ak chcete vedľa svojej polovičky žiariť (no nie ju zatieniť), je dôležité vhodne vyberať čo na seba.

Navonok gentleman…

Svadba to nie je, takže oblek netreba. V deň sv. Valentína siahnite po tom, v čom sa budete cítiť pohodlne a v čom budete vyzerať šik.

Najideálnejšou zbraňou je pánska košeľa. Súčasné trendy ponúkajú príjemné strihy, ktoré sadnú na každého ako uliate. Košeľa v slim fit strihu patrí k najobľúbenejším častiam pánskeho oblečenia. Vystúpte zo svojej komfortnej zóny a výsledok bude stáť za to!

Dobrá rada nad zlato: Košeľa by nemala mať krátky rukáv, na túto príležitosť sa to skutočne nehodí.

Ale ktorú?

Dnes už nájdete mnoho zaujímavých vzorov, ktoré pôsobia ležérne a zároveň veľmi trendy. Výber je len na vás, nebojte sa experimentovať!  Už dávno nežijeme v dobe, v ktorej sa biela pánska košeľa hodila na každú príležitosť. Buďte odvážny a vyberte si z módnych trendov, ktoré vám ponúkame v obchod s pánskou konfekciou Venergi.sk Možno tmavomodrá s bielym vzorom alebo hnedá s oranžovým?

Motýlik verzus kravata

Motýlik je výbornou alternatívou, ktorá outfit spríjemní. Myslite však na to, že ku vzorovanej košeli je vhodnejší jednofarebný motýlik. Toto dávne pravidlo platí aj pre kravaty.  Doplnky by sa mali ladiť v jemnejších alebo tmavších odtieňoch košele. No moderné trendy sa menia.

Rada pre odvážlivcov: Ak vám nechýba guráž, ku vzorovanej košeli si vyberte slimkovú kravatu s jemným vzorom. Vzory však kombinujte opatrne!

TIP: Vestičky na košeli a bez saka s motýlikom či kravatou prežívajú v súčasnosti svoju renesanciu. Starší muži ich milujú a mladší sa do nich zamilujú hneď na prvé vyskúšanie. Muži v outfite s vestičkou totiž vyzerajú dokonale!

 

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.