5 tipov na vianočný darček pre muža

Vianočnú atmosféru si už môžeme užívať naplno. Vyzdobené mestá, nákupné centrá aj domovy, otvorené vianočné trhy aj napadaný sneh. Štedrý deň sa blíži a možno aj vás trápi ešte vianočný darček pre muža. Už sa to však nedá odsúvať… 

Vybrať ten správny darček je obvykle omnoho ťažšie pre mužov, aj keď ženy sa potešia každej drobnosti, darovanej s láskou. Niekedy však môže byť problémom aj výber toho pravého darčeka pre muža. Máte taký problém aj vy? Pozrite si náš výber 5 vianočných darčekov, ktoré môžu potešiť aj vášho muža. 


Spoločný zážitok

Darovať si vzájomný čas je v dnešnej dobe asi najlepším darčekom. Môže ísť o voucher na wellness vo vašom meste, adrenalínový zážitok v podobe lietanie či víkendový pobyt na horách. Pri výbere zážitku si však dajte pozor. Darujete ho partnerovi, zohľadnite preto aj jeho preferencie a záľuby. Neriaďte sa tým, čo vyhovuje len vám. Pointou daru má byť spoločne strávený čas, ktorý si vychutnáte obaja. 


IT vychytávka

Máte doma IT-čkára či nadšenca moderných technológií? Vyberte mu darček z tejto sféry. Inteligentnou domácnosťou urobíte radosť aj sebe – ovládanie zariadení cez mobil vám uľahčí bežné domáce práce a váš partner bude môcť hľadať ďalšie využitie tohto smart zariadenia. 

Ďalšou možnosťou sú aj smart hodinky, ktoré sa využívajú na meranie fyzického výkonu, platenie v obchodoch aj telefonovanie. 


Domáci kutil 

Poriadneho chlapa poteší náčinie, ktorým sa bude môcť venovať prácam v domácnosti, okolo domu či na aute. Šikovný kufrík so základným náradím, špeciálna brúska či ochranné okuliare – skúste si všimnúť, čomu váš partner venuje čas a energiu a vyberte mu niečo nápomocné z daného sortimentu. 


Pre elegána 

Klasika v podobe ponožiek ostáva stále klasikou, ale určite viete, že muži si sami od seba nepotrebujú nakúpiť nové elegantné oblečenie, až kým ich náhodou nečaká ples či event v práci. Preto prekvapte svojho partnera novou košeľou. Je len na vás, či stavíte na klasiku alebo ho prekvapíte zimnou kolekciou. Ako bonus mu môžete dokúpiť aj doplnky – kravata, motýlik čo manžetové gombíky sú must have kúsky v šatníku každého muža.


Pre zábavu

Hracia konzola je hračka, po ktorej muži túžia už odmala. V rodine sa s ňou budú vedieť zabaviť aj deti či dokonca aj vy. Skvelé na tomto darčeku je, že vám ponúka ďalšie možnosti na darčeky do budúcnosti – kúpu špecifickej hry, dokúpenie volantu pre väčšiu autenticitu pretekov a podobne.

Aký vianočný darček pre muža oslovil vás? Dajte nám vedieť!

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.