Čo si obliecť na vianočný večierok?

V supermarketoch už ponúkajú vianočný tovar, v rádiách budú už onedlho hrať koledy a obohrané vianočné skladby a na námestí svieti vianočná výzdoba. Pomaličky sa už rozbiehajú aj vianočné večierky. Stále viac a viac firiem ku koncu kalendárneho roka pripraví posedenie pre zamestnancov za dobre odvedenú prácu za uplynulý rok. Ale čo si obliecť na takýto vianočný večierok?

1. Veselé ponožky

V súčasnej pánskej móde sú ponožky výrazným prvkom oblečenia. Už dávno neplatí pravidlo, že k čiernemu obleku patria čierne ponožky. Muži už nemusia mať len čierne, sivé a poprípade hnedé ponožky. Ak si netrúfate na vianočný večierok obliecť sveter so sobom alebo váš večierok nie je až taký neformálny, tak ponožky s vianočným vzorom sú tou najlepšou voľbou. Čím sú vzorovanejšie a veselšie, tým bude váš outfit pestrejší a zaujímavejší.


2. Vianočný vzor na vašom krku

Či už si dáte kravatu, motýlika alebo šál, Vianoce na vašom krku počas večierka budú zaručene žiariť. Samozrejme, takýto doplnok bude nápaditejší ako vianočné ponožky, no stále pôjde o skvelé rozhodnutie. Môžete si ho navyše obliecť ku všetkému – k obleku, ku košeli, aj tričku s džínsami. Ak máte formálnejší večierok, vašou voľbou by mala byť biela košeľa, prípadne vzorovaná košeľa.

3. Nezvyčajné tričko

Ak máte neformálny firemný večierok alebo sa chystáte na posedenie s priateľmi, ktorí sa na sviatky vrátili domov, oblečte si tričko s vianočným vzorom. Nebudete sa cítiť výstredne alebo nekomfortne, keďže ide o každodennú súčasť vášho oblečenia. Rovnako ide o kúsok oblečenia, ktorý môžete nosiť počas celej zimy. Takže pre praktických mužov, ktorí neradi nakupujú veci len na jednu príležitosť, je tričko s vločkami a stromčekmi tou najvhodnejšou voľbou. 

4. Bláznivý sveter

Svietiaci nos soba, blikajúci vianočný stromček alebo rozprávajúci Santa Klaus na hrudi. Vianočný sveter je ďalšou možnosťou, čo si obliecť na večierok. Jeho najväčšou nevýhodou je, že po čase si ho na večierku vyzlečiete, keďže vám v ňom bude teplo. Základom je mať ho na sebe  pri príchode a na spoločnej fotografii.

5. Vianoce na vašej hlave

Dajte si na hlavu sobie parohy, mikulášsku čiapku alebo rohy čerta a váš vianočný kostým je hotový. Pre menej kreatívnych pánov je takýto kus oblečenia istotou, ktorá nikdy neomrzí a každého pritom pobaví.

Vytvorte si vianočný kostým

Nebojte sa experimentovať, ak ste extrovertná povaha. Oblečte si ponožky so zasneženými horami, sveter so sobom a na hlavu si nasaďte parohy. Na jednej strane potešíte ľudí, ktorí vám dané oblečenie nakúpili, na druhej strane máte zaručenú istotu, že na večierku sa s vami bude chcieť odfotiť každý. Budete zdrojom úsmevu a dobrej nálady, ktorá je základom každého podareného večierka.

Nezabudnite nás sledovať na Facebooku a Instagrame.