Pánske trendy pre jar a leto 2019

O aktuálne módne trendy sa obvykle zaujímajú viac dámy. Rok 2019 však poteší aj mužov – trendom je elegantnejší a zároveň komfortný ležérny štýl, v ktorom si každý príde na svoje. Pripravili sme si pre vás prehľad – pánske trendy, s ktorými si udržíte krok so štýlom.


Pútavé sako

Do popredia sa v pánskej móde dostali tento rok predovšetkým saká. Pozor, pri ich výbere sa riaďte tým, aby vami zvolené sako už na prvý pohľad upútalo a vybočovalo zo všeobecne známych stálych modelov. Popusťte uzdu svojej fantázii – vyberte si sako s asymetrickým strihom či netradičným zapínaním s pútavou potlačou alebo vzorom.

Pánske Trendy Pre Jar A Leto 2019
Ak sa v obtiahnutom saku necítite pohodlne, siahnite po ďalšom trende roka 2019 – oversize saku.

Elegantný punc saku jednoznačne dodá biela košeľa, ktorú si pod neho oblečte. Jednofarebné sako zas ozvláštnite vzorovanou košeľou.

Outfit Na Ples? Žiaden Problém Ani Pre Pánov!


Odvážne vzory a farby

Farbou roka 2019 je koralová, ktorú prevažne obľubujú ženy. Našťastie je tento rok charakteristický farbami a odvážnymi vzormi. Netreba sa báť výrazných odtieňov žltej a zelenej, moderné sú aj odtiene a kombinácie šedej a zelenej.


Podobne odvážne môžete postupovať aj pri výbere vzorov. Stále letia kvetinové motívy, no tento rok sa k nim pridávajú aj zvieracie vzory. Menej odvážnym mužom odporúčame staviť na bodky alebo káro, ktoré bude v aktuálnych pánskych kolekciách rovnako zastúpené.


Širšie a kratšie nohavice

Viacero mužov prekvapí letný trend, ktorý prináša do mužskej kolekcie nohavice šortkového typu a väčšie poodhalenie dolných končatín, než na aké sme boli zvyknutí doteraz.

Okrem toho sa na nohaviciach prejaví aj uvoľnený štýl – popri úzkych strihoch sa na uliciach pomaly začnú objavovať aj širšie strihy nohavíc.


Ľadvinka

Trend z 90. rokov minulého storočia – ľadvinka – ostáva in aj v roku 2019. Malá zapínacia taška je predovšetkým praktická – zmestia sa do nej dôležité veci ako peňaženka, mobil, kľúče. V súčasnosti je trendom v pánskej aj dámskej móde.

Všeobecne však tento rok platí diverzita akýchkoľvek pánskych tašiek. Namiesto ruksaku tak môžete k elegantnejšiemu outfitu doladiť pánsku koženú tašku cez plece.


Tenisky

Pohodlnosť sa prejaví v pánskej obuvi – najväčším trendom pre rok 2019 sú populárne športové tenisky. Pri ich výbere zohľadnite ich dizajn a možnosti nosenia tak, aby vám po kúpe neostali stáť v botníku.

Toto sú trendy, ktorými sa budú riadiť módne značky a odevnú reťazce v najbližšom období. V obchodoch určite nájdete trendové prevedenia v takej miere, ktorá vám bude vyhovovať. Základom je, aby ste sa vo svojom oblečení cítili prirodzene a pohodlne – čo je zároveň štýl, ktorý udáva tón celej aktuálnej pánskej kolekcie.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.