Eleganciu si zaslúžia aj vianočné sviatky

Vianočné sviatky v pohodlí domova si predstavujeme prevažne v teplákoch či pyžamových nohaviciach. Okrem domáckej pohody sú Vianoce časom, kedy navštevujeme rodinu, priateľov aj známych. Pri týchto príležitostiach by sme mali upustiť od neformálneho oblečenia. Isto dobre viete, ako sa vedia naše nežné polovičky vyparádiť. My by sme sa popri nich nemali nechať zahanbiť.


Čaro Štedrej večere

Štedrá večera v rodinnom kruhu je krásnou tradíciou. Všetci členovia rodiny zasadnú za jeden stôl a vychutnávajú si spoločný čas v spomalenom tempe. Keďže ide o výnimočnú večeru, ktorá sa niekedy opakuje ozaj len na Vianoce, nesadajte si za štedrovečerný stôl v teplákoch a obyčajnom tričku.

Ak neviete, čo na seba, vhodným oblečením k vianočnému stolovaniu je vzorovaná košeľa. Je neformálnejšia než klasická biela košeľa, preto sa v nej budete cítiť uvoľnenejšie a pohodlne. Samozrejme, najlepším vzorom je vianočný.

Doladiť sa tematicky k sviatkom môžete aj jednofarebnou košeľou, napríklad vo vínovočervenej, zelenej, prípadne čiernej farbe. K nej si potom zvoľte tematickú veselú kravatu alebo motýlika.

Eleganciu Si Zaslúžia Aj Vianočné Sviatky

Predovšetkým pánom, ktorí už majú vlastné ratolesti, odporúčame ísť vzorom deťom a dať to na Vianoce na elegána. Malého syna ľahšie presvedčíte na slávnostné oblečenie, až uvidí, že aj vy sám si ctíte tradície.

Štefanská zábava

Pokiaľ trávite 26. decembra na plese či podobnej štefanskej zábave, samozrejmosťou vášho outfitu by mala byť košeľa, v tomto prípade biela, ku ktorej si určite oblečte oblek. Na mieste sú aj doplnky – kravata či motýlik aj manžetové gombíky.

Doplnok, Ktorý Podčiarkne Eleganciu – Manžetové Gombíky

Podobne sa oblečte aj ak sa chystáte privítať nový rok v spoločnosti. Môže ísť o ples, zábavu, ale aj silvestrovský večer v hoteli či podniku, samozrejme, v kruhu svojich najbližších. V prípade silvestrovskej párty u vás doma sa ako hostiteľ môžete tiež predviesť a privítať svojich hostí na úrovni, a nie vo vyťahanom tričku.

Čo si obliecť k štedrovečernému stolu


Povinná jazda návštev

Navštevovanie blízkych a rodiny v čase sviatkov sa nezaobíde bez prianí a vinšovačiek, ktoré nemôžete absolvovať v mikine. Na košeľu si pri návštevách pokojne dajte sveter, ktorý vás potešil pod stromčekom.

Nech sa už rozhodnete počas vianočných voľných dní pre akýkoľvek outfit, prežite ho najmä s rodinou a tými, na ktorých vám najviac záleží. Možno práve tým, že sa sám oblečiete do košele a nebudete protestovať proti zbytočnému vyobliekaniu sa, potešíte svoju polovičku – a pohodová vianočná atmosféra je tu!

Aký outfit si na vianočné sviatky vyberiete vy? 

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.