5 tipov ako sa zladiť s partnerkou na slávnostnú príležitosť

Špeciálne príležitosti si vyžadujú špeciálne oblečenie. Či už sa so svojou polovičkou chystáte na oslavu narodenín, party či ste pozvaní ako hostia na svadbu, skúste sa zladiť. Nech je predsa všetkým jasné, že ste prišli spolu. Posvieťme si na možnosti, ako sa zladiť s partnerkou – pekne a zároveň jednoducho.

Košele pre páry

Šaty a motýlik

Veľkej obľube sa u mužov tešia motýliky. V obchodoch sú dostupné vzory, materiály a farby od výmyslu sveta. Pri troche trpezlivosti v hľadaní motýlika k šatám partnerky sa doladíte takmer dokonale. Ak ste párik perfekcionistov (alebo jeden z vás ním je), skúste zájsť do obchodu s látkami a nájsť nejakú, ktorá maximálne korešponduje so šatami. Šikovná krajčírka vám ušije motýlika podľa vašich predstáv. A nielen ona. Každá zručnejšia žienka dokáže vytvoriť motýlika aj s pomocou tutoriálu na internete. Ak si partnerka necháva šaty ušiť, myslite už vtedy na svojho partnera a rovno si nechajte ušiť aj motýlika.

Šaty a kravata

Ak sa chystáte na udalosť, pri ktorej je u partnera vhodnejšia kravata, ostaňte pokojní. Podobne ako pri motýliku aj pri kravatách dnes existuje široký výber. Veľmi pekne ukáže, ak je kravata doplnená aj šatôčkou v náprsnom vrecku saka.

Šaty a farba obleku

Ak nemáte k dispozícii vhodného motýlika alebo kravatu, môžete sa doladiť aj samotným oblekom partnera a šatami partnerky. Ak má napríklad partner tmavomodrý oblek, dolaďte ten istý odtieň modrej na šatách. Podobne to môžete previesť aj pri čiernom či šedom obleku. Toto ladenie sa pochopiteľne neodporúča pri iných farebných kombináciách (ak partner nie je človekom zo showbiznisu ?).

Doplnkami

Dolaďovať sa nemusíte iba najväčšími kúskami vášho oblečenia. Stavte na detaily a dolaďte si napríklad rovnaký kožený opasok. Môžete ukázať aj podobné či taktiež rovnaké hodinky alebo topánky. Nie je ani tak náročné dosiahnuť doladenie kravaty a kabelky partnerky.

Košeľou

Ak je slávnosť o niečo formálnejšia, alebo má partnerka taktiež nohavice a sako, môžete zvoliť rovnaký typ košieľ. Košele Venergi sú dostupné tak pre pánov ako aj pre dámy. Ak je partnerka odvážnejšia môžete doladenie korunovať aj rovnakým či podobným motýlikom.

Dolaďte sa spoločne a s fantáziou. Budete sa s partnerom skvelo cítiť a určite si vypočujete nejeden kompliment, ako vám to spolu pristane.

Pre zaujímavé tipy či novinky nás sledujte na Facebooku a Instagrame.