Firemné šitie Venergi na mieru

Snáď každá firma chce svojich zamestnancov reprezentovať čo najlepšie a k tomu neodmysliteľne patrí aj firemné oblečenie. Jedným z najdôležitejších faktorov pri výbere firemné oblečenia by mala byť pohodlnosť ale zároveň elegantnosť, s ktorou budú zamestnanci vašu firmu reprezentovať. Vo Venergi poskytujeme firemné šitie na mieru a radi by sme vám predstavili našu prácu.

Kvalitný materiál je základ

Nakoľko sa pri šití firemných košieľ zameriavame na čo najväčšiu spokojnosť našich klientov podstatné je vybrať vhodný materiál. Košele sú spracované z čistej špeciálne spracovanej bavlny a polyesteru, ktoré sú rozložené v rôznych množstvách. Počas našej dlhoročnej praxe sme však zistili, že najobľúbenejšou variantov našich klientov je materiál v pomere 80% bavlna a 20% polyester. Takéto zloženie vytvorí košeľu, ktorá sa nekrčí a výborne priľne na telo.

Vzory a farby

V súčasnosti mnoho firiem túži po farebnou dizajne košieľ, prípadne požaduje rôzne neobyčajné vzory. Naopak v minulosti boli preferované jednoduché čierne alebo biele vzory s jednoduchou výšivkou. Vo Venergi sa držíme aktuálnych módnych trendov, čo nám dáva možnosť ponúknuť našim klientom širokú ponuku farieb a vzorov. Taktiež je dôležité si vybrať správny strih nakoľko každý zamestnanec je iný a je potrebné tieto parametre individuálne prispôsobiť.

Aby bolo firemné odievanie jedinečné

Čoraz častejšie sa zákazníci chcú odlíšiť nie len farbou či vzorom košele ale taktiež dodať celkovému vzhľadu niečo výnimočné. Okrem klasického vyšívania alebo potláčania loga však Venergi poskytuje aj niečo navyše. Aby bol firemný odev každého zamestnanca jedinečný vyšívame na manžety či vrecká iniciály mien.

S kým sme už spolupracovali?

Prezrite si niekoľko našich spoluprác 🙂

Ak vás naše firemné šitie zaujalo neváhajte nás kontaktovať.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.