Džínsy a košeľa – áno či nie ?

Mnoho mužov by si rado oblieklo práve túto kombináciu, no nevedia ako ju správne kombinovať. Ako si teda správne vybrať košeľu, v ktorej budete vyzerať skvelo aj v džínsoch? Poradíme Vám !

Spojenie dvoch iných svetov

Mužské košele sú vo všeobecne zaradené medzi spoločenské oblečenie, ktoré sa skvelo hodí do spoločnosti. Naopak džínsy sú neformálne a muži ich využívajú takmer na každú príležitosť.

Ak však vyskúšate túto kombináciu dokopy nebudete ľutovať !

Džínsy zabezpečia jemný ležérny štýl a košeľa zachová eleganciu, čím získate nový svieži imidž.

S touto osviežujúcou kombináciou môžete zažiariť na párty, stretnutí s priateľmi či dokonca pracovnom stretnutí. Stačí ak si budete vedieť správne vybrať !

Aká farba košele sa najviac hodí k džínsom ?

V kombinácií džínsov a košele  máte pri  výbere strihu a farby košele viac menej voľnú ruku avšak predsa máme pre Vás zopár cenných rád.

Ak sa chystáte na večernú párty a chcete vyniknúť elegantným štýlom veľmi vhodnou kombináciou sú tmavé džínsy spolu s čiernou či tmavšou farbou košele. Naopak, ak chcete zvoliť takzvaný causal style, ktorý môžete využívať počas dňa zvoľte radšej svetlejší odtieň džínsov v kombinácií s krémovými farbami košieľ.

Samozrejme nesmiete zabúdať ani na strih a dĺžku košele. Ak ste nižšie vzrastu a chceli by ste pôsobiť vyššie, zvoľte si kratšiu košeľu a poprípade ju zasuňte do džínsov, čo môže Vaše telo opticky predĺžiť. Príliš dlhé košele voľne spustené cez džínsy Vás opticky skrátia a preto budete vyzerať nižším.

Páni, ktorí majú radi klasickú čierno – bielu kombináciu si pri tomto outfite takisto prídu na svoje. Okrem jednoduchej kombinácie čiernych džínsov a bielej košele, je veľmi osviežujúce vyskúšať presný opak a teda biele džínsy s tmavšími až čiernymi odtieňmi košieľ. Nezabúdajte ani na vzory, kocky či čiary, ktoré sú veľmi populárne najmä v lete.

Košeľa – voľne cez džínsy alebo zasunutá v džínsoch?

V neposlednom rade by ste sa pri svojom novom outfite mali rozhodnúť či nechávate Vašu košeľu voľne cez džínsy alebo bude zasunutá v džínsoch.

V súčasnej dobe mnoho mužov preferuje košeľu prehodenú voľne cez džínsy, čo pridá Vášmu imidžu potrebný šmrnc. Je však potrebné mať košeľu, ktorá bude rovnomerne obopínať Vaše telo a tým zaistí prirodzený vzhľad. Košele, ktoré sú príliš veľké Vám môžu pridať zbytočné kilá navyše a pôsobiť neupravene.

Môžeme teda skonštatovať, že džínsy a košele sú sviežou a príjemnou kombináciou, ktorú môžete využiť či už na bežné používanie alebo spoločenské akcie. Nezabudnite však na naše rady aby ste pri každej príležitosti vyzerali  k svetu !

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.